Головна » 2014 » Вересень » 15 » Олімпійський тиждень
9:44:08
Олімпійський тиждень

Олімпійський тиждень

Цього тижня  у Тереблеченській ЗОШ пройшли  Олімпійські  дні, присвячені Дню фізкультури та спорту. На урочистій  лінійці було оголошено план проведення Олімпійськіого тижня в школі, прийнято загонове рапортування кожного класного колективу із озвученням девізів  та презентація емблем команд.

Перші змагання  покликали на шкільний стадіон учнів і вчителів усієї школи. Тут відбулася справжня завзята боротьба: біг на короткій дистанції, стрибки у довжину з розбігу, прес за 30 секунд, перетягування канату, змагання з армреслингу, згинання й розгинання рук у висі (хлопці)  та лежачи (дівчата), змагання з вільної боротьби  – це далеко не повний список усіх випробувань. У цих змаганнях найкращі результати показали Санду Василь 10 клас, Чупрун Василь 10 клас, Олар Іван 9 клас, Масер Микола 8 клас, Німіжан Маринела 6 клас, Бельчук Аліна 7 клас, Цуркан Іонела 7 клас, Ватаманюк Маріанна.

Веселими і задоволеними залишилися всі учні й вчителі. Всі ще раз переконалися, що в нашій школі ростуть сильні, спритні й сміливі діти.

ЗДВР              Чупрун  В.Л.

Переглядів: 407 | Додав: terebleche | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]