Головна » 2014 » Листопад » 10 » «Золота осінь» у Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ ступенів
1:06:15
«Золота осінь» у Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ ступенів

«Золота осінь» у Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Після осінніх канікул  в Тереблеченській школі відбулося свято-конкурс «Золота осінь». З самого ранку у школі панував оксамитовий запах красуні осені. Свято пройшло надзвичайно цікаво. Всі класи брали активну участь в усіх етапах свята-конкурсу. Першою, в конкурсній програмі, була презентація осені у вигляді твору, вірша чи пісні, а також оцінювався і одяг учасників, що мав відповідати золотій осені.  У другому конкурсі  журі оцінювало композиції з квітів,насіння, овочів, фруктів та інших дарів осені.

Всі визнали що таким яскравим і цікавим це свято ніколи не проводилось. Школярі проявили свою майстерність, креативність і талант. Перевагу у створенні композицій надавали патріотичної тематики.

Нелегко було визначити переможців, бо всі виступи були цікаві й варті нагороди, але конкурс є конкурс, і тому результати саме такі:

І місце — 11 клас;

ІІ місце — 9 клас;

ІІІ місце — 10 клас.

Найкращими композиціями були визнані: «Карта України» (6 клас), «Ми – за мир!» (10 клас), «Тризуб» (5 клас),  «На балу у овочів» (8 клас), «Квіти – символ нескореності» (9 клас), «Зайчик-побігайчик»  (11 клас).

ЗДВР                 Чупрун В.Л.

Переглядів: 821 | Додав: terebleche | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]