Головна » 2014 » Березень » 17 » Тиждень української мови та літератури
3:31:17
Тиждень української мови та літератури

Тиждень української мови та літератури

в Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ ст.

З 3 по 7 березня 2014 року у Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ ступенів проходив Тиждень української мови та літератури. Заходи, проведені впродовж тижня, були спрямовані на відзначення 200-річчя від дня народження Т.Г. Шевченка. Вони були  різноманітні, цікаві, сприяли розвитку творчої активності, пізнання, активної життєвої позиції учнів.

Тиждень розпочався з оголошенням плану роботи тижня на загальношкільній лінійці та з виставкою творів Т.Г.Шевченка (вчителі Грицкан Л.Т., Панчук А.Д.)

У вівторок учні прийняли активну участь у конкурсі найкращих читців  творів Шевченка та в літературній вікторині (вчителі Грицкан Л.Т., Панчук А.Д.)

У середу вчитель Грицкан Л.Т. провела єдиний урок з української літератури «Шевченко – геній і пророк» з учнями 10 та 11 класів, також відбувся конкурс учнівських творів «Моя дорога до Шевченка».

У четвер учні  9-го класу брали активну участь у літературному турнірі «Вшануймо пам'ять Кобзаря» (вчитель Панчук О.В.). Команди змагалися між собою у десяти конкурсах. Учні отримали цікаві завдання, розгадували кросворди, загадки, розв’язували тестові завдання тощо( вчитель Панчук О.В.)

У п’ятницю вчитель Грицкан Л.Т. провела з учнями 6-7 класів літературну композицію «Шевченку 200». Учні з великим ентузіазмом і любов’ю читали на пам'ять вірші Шевченка, розповідали сторінки з його біографії.

Підвівши підсумки Тижня, директор школи разом із вчителями української мови і літератури нагородили переможців та активних учасників тижня.

 

Переглядів: 464 | Додав: terebleche | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]