Головна » 2018 » Жовтень » 22 » Тиждень українознавства у Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ ступенів
6:04:22
Тиждень українознавства у Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Тиждень українознавства у Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Стало уже традицією у нашійшколіорганізовувати на початкужовтня тижденьукраїнознавства. З метою вивченнязвичаїв та традиційрідного краю, вихованняучня як патріота, з 08 по 12 жовтня 2018 року був проведений цей тематичний тижденьпідкерівництвомвчителя українознавства Чупрун Віри Лазарівни.

Відкриттятижнязапочаткувалатрадиційналінійка на якій бувоголошенийплан роботи та представлена презентація «Українські винахідники».

У вівторок був проведений відкритий урок з українознавства у 6-му класі на тему «Дерево мого роду як дерево життя». Незабутнєвраження на учнів та гостей справили використанні вчителем різноманітніформи та методироботи, відеоматеріали та презентації.

У середу учні 8-го та 9-го класів брали участь в українознавчий вікторині «З бабусиної скрині». Також була зібрана виставка рушників від найдавніших до сучасних.

У рамкахтижняпройшов і І тур Всеукраїнського конкурсу з українознавства.

Родзинкоютижня став неперевершений спортивно-українознавчий конкурс «Нащадки козацької слави» між учнями 5-го та 6-го класів.Гарнівиступидітей, сяючіпосмішки: у спортивній заліпанувала атмосфера світла та добра, а учні довели, що вони розумні, активні, допитливі та талановиті.

На завершенні тижня українознавства на загальношкільній лінійці відбулося визначення переможців вікторини та конкурсу, найактивніших учнів. Проведені заходи показали великий інтерес і зацікавленість учнів у вивченні предмету українознавства та збереженні національних традицій.

Переглядів: 315 | Додав: Павлович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]