Головна » 2014 » Березень » 3 » Тиждень французької мови у Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ ступенів
10:54:20
Тиждень французької мови у Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Тиждень французької мови у нашій  школі тривав з 24 по 28 лютого. Цього тижня школярі мали змогу прилучитися до французького мистецтва – музики, літератури, живопису, показати власні знання, уміння і таланти.

        Відкрився тиждень загальношкільною лінійкою де учні були ознайомлені з планом роботи тижня. На святі відкриття присутні змогли прослухати цікаву інформацію про Францію, її традиції, найвідоміші пам'ятки культури. Упродовж усіх навчальних днів у школі лунала музика французьких композиторів, звучали популярні пісні у виконанні Джо Дассена, Мірей Матьє, Едіт Піаф та інших знаних французьких виконавців. У вівторок вчитель французької мови провела відкритий урок у 7-му класі про столицю Франції  - Париж.  У середу учні 5 – 11 класів провели Свято французької поезії  та пісні, на якому  вони продемонстрували свої знання творів на французькій мові. У четвер пройшли  цікаві конкурси по класам. В останній день були підведені підсумки тижня та нагороджені найактивніші учасники.

        Проведення тижня французької мови дозволило школярам застосовувати на практиці свої вміння й навички,  незалежно від рівня знання французької мови.

ЗДВР     Чупрун В.Л.

Переглядів: 456 | Додав: terebleche | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]