Головна » 2019 » Лютий » 25 » Тиждень біології та хімії в Тереблеченській школі
12:46:05
Тиждень біології та хімії в Тереблеченській школі

Тиждень біології та хімії в Тереблеченській школі

 

Згідно річного плану роботи школи з 11 по 20 лютого в Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ ступенів було організовано та проведено Тиждень біології та хімії, з метою розширення знань з біології та хімії, інтересу до предметів та активізації творчих здібностей учнів.

Вчителями біології та хімії Врабій К.В. та Кожокар М.Т. було розроблено план проведення тижня, сплановані позакласні заходи.

Відкриття тижня відбулося на загальношкільній лінійці, обговорені заходи, визначена мета та узгоджений час проведення заходів.

Вчителька біології провела відкритий урок з біології у 6 класі на тему «Плід». Для розвитку логічного мислення учнів та актуалізації знань з біології проводила КВК під час якого команди «Науковців» і «Енергетиків» відповідали на питання, розгадували загадки, виконували практичні завдання. Найкраще впорались команда «Науковців».

Вчителька хімії провела конкурс стінгазет з хімії. Найкращими були визначені роботи Павлюк Олександри та Оксентій Валентини. Під час параду хімічних експериментів, учнів найбільше вразило вирощування кристалів, солей та фосфатної кислоти.

Вручення грамот та нагород зробили підсумки тижня яскравими.

 

Заступник директора з НВР Чупрун В.Л.

 

Переглядів: 231 | Додав: Павлович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]