Головна » 2020 » Березень » 4 » День відкритих дверейуТереблеченської ЗОШ І-ІІІ ступенів
12:59:57
День відкритих дверейуТереблеченської ЗОШ І-ІІІ ступенів

День відкритих дверейуТереблеченської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Згідно плану роботи атестаційної комісії Тереблеченської ЗОШ І-ІІІ ступенів та з метою оцінки результативності роботи педагогічних працівників, які атестуються у поточному навчальному році, двадцять п’ятого лютого в Тереблеченській школі пройшов День відкритих дверей.

         На другому уроці колеги відвідували відкритий урок зінформатики у 5-му класі на тему «Способи опису алгоритму. Програма», що провів вчительПанчук Дорин Васильович.Всі присутні відчули  позитивне налаштування учнів до сучасно організованого уроку.Вчительвикористав мультимедійну техніку, різноманітні форми та методи роботи: учні відповідали на питання, виконували завдання за словесним та графічними алгоритмами, практичні завдання на комп’ютерах, сканували QRкоди і за посиланням вирішували тести в інтерактивній грі «Скачки».

Третійуроклітератури (румунської та зарубіжної) презентувала Мандюк Віолета Георгіївнау 7-му класіна тему: «Alexei Mateevici,poezia «Limba noastră». Teme, motive. Structura. Mesajul de idei și sentimente. T.L. Genul liric. Imnul. Oda.»Вчителькапоказала високу майстерність організації уроку. На фліп-чарті були представлені портрети поетів та письменників, які оспівували у своїх творах рідну мову.  Учні висловлювали свою любов до рідної мови, представляючи  свої презентації та твори, читаючи вірші на пам'ять. Вонипрацювали в парах та самостійно, писали вислови про мову на листочках для «дерева пізнання», знаходили відповідність між ілюстраціями та висловами з твору,із задоволенням виконували запропоновані їм вправи.Відео слайди, вишивані сорочки, цитати про мову та ліричне висловлювання вчительки про красоту рідної мови, ввели всіх присутніх  у надзвичайний світ літератури.

Четвертийурок з української мови на тему«Закріплення теми Іменник» у4-му класі, представила Савчук Лілія Тодорівна. На початку урокуучні прийняли правила, а розгадуючи кросворд, знайшли назву теми. Вчителька використала відео слайди із завданнями та відповідями для самоперевірки. Учні працювали у групах та парах, вирішуючи практичні завдання, здійснюваливідеомандрівку найкращими місцями України та нашого чудового краю, а в кінці уроку отримали медалі-зірки.

Всі уроки пройшли під гаслами вдало підібраних епіграфів, на високому методичному рівні, складеними за сучасними вимогами, із використанням ТЗН та інтерактивних технологій.

Обговорення під час круглого столу пройшло емоційно, всі ділилися своїми позитивними враженнями.

ЗДНВР   Чупрун В.Л.

 

Переглядів: 347 | Додав: Павлович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]