Головна » 2016 » Березень » 6 » День відкритих дверей у Тереблеченської ЗОШ І-ІІІ ступенів
2:40:05
День відкритих дверей у Тереблеченської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Згідно плану роботи атестаційної комісії Тереблеченської ЗОШ І-ІІІ ступенів та з метою оцінки результативності роботи педагогічних працівників, які атестуються у поточному навчальному році, другого березня в Тереблеченській школі пройшов День відкритих дверей.

На першому уроці колеги відвідували відкритий урок з математики у 3-му класі на тему «Розвязування задач у межах 0-1000», що провела вчитель Василаш Ауріка Георгіївна. Всі присутні відчули  позитивне налаштування учнів до уроку і пройшли разом з ними всі етапи.  Вчителька спромоглася поєднати світ математики з приходом довгоочікуваної весни. Допомагаючи  весні проходити через важки випробування, учні розв’язували складні задачі.

На другому уроці з читання у 2-му класі всіх запросила вчителька Панчук Домніка Аркадіївна. Вона показала високу майстерність викладання нового матеріалу по темі «Весна. Прихід ластівки». ЇЇ учні виражали свої почуття та своє бачення вчинків героїв вивчених творів. А кульмінацією уроку був перегляд фільму про ластівку-матір.

Третій урок з географії у 7-му класі провела вчитель Мельничук Віоріка Пентелеївна. Багато цікавих фактів про внутрішні води Північної Амеріки  розшукали самі учні. Вчителька використала мультимедійну техніку, різноманітні схеми та таблиці, що підсилило розуміння матеріалу та результативність уроку.

Четвертий бінарний урок з історії України та етики з учнями 5-го та 6-го класу представила вчитель Габор Ганна Іванівна. Вона обрала тему «Повчання дітям» Володимира Мономаха. Разом з учнями обох класів обговорювалися уривки повчань та їх значення для виховання загальнолюдських цінностей. Учні розповідали про Володимира Мономаха, як про історичну особистість. А під кінець уроку всіх розворушила гра «Слабка ланка».

Завершив день обговорення під час круглого столу та заслуховування звітів вчителів, що атестуються.

                                                         ЗДВР   Чупрун В.Л.

                                                                                              Педагог-організатор Ауріте М.С.

Переглядів: 398 | Додав: terebleche | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]