Головна » 2015 » Жовтень » 2 » Олімпійський тиждень
9:23:21
Олімпійський тиждень

Олімпійський тиждень

З 7 по 11 вересня у Тереблеченській ЗОШ пройшли  Олімпійські  дні, присвячені Дню фізкультури та спорту. Різні змагання, конкурси, естафети, веселі старти, олімпійські уроки – все це у дні святкування чекало на учнів школи.

На урочистій  лінійці вишикувалися педагогічний та учнівський колективи де було оголошено план проведення Олімпійськіого тижня в школі, прийнято загонове рапортування кожного класного колективу із озвученням девізів  та презентація емблем команд.

Перші змагання  покликали на шкільний стадіон учнів і вчителів усієї школи. Тут відбулася справжня завзята боротьба: змагання з футболу,  стрибки у довжину з місця, стрибки на скакалці, згинання й розгинання тулуба всід– це далеко не повний список усіх випробувань. У цих змаганнях найкращі результати показали Масер Микола 9 клас, Атодіресей Василь 9 клас, Пічалка Лівія 9 клас, Пушкаш Теодор-Дорел 8 клас, Габор Вероніка 8 клас, Німіжан Маринела 7 клас, Олар Євеліна 7 клас, Русу Аурел 6 клас, ВатаманюкДмитро 6 клас.

 Веселими і задоволеними залишилися всі учні й вчителі. Ми ще раз побачили, що в нашій школі ростуть сильні, спритні й сміливі. Тож бажаємо всім спортсменам тільки перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами!

 

ЗДВР              Чупрун  В.Л.

 

Переглядів: 358 | Додав: terebleche | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]