Головна » 2016 » Квітень » 26 » Чорнобильська трагедія — навічно в пам’яті народу
7:27:36
Чорнобильська трагедія — навічно в пам’яті народу

Чорнобильська трагедія — навічно в пам’яті народу

В історії нашого багатостраждального народу чимало скорботних дат, спогад про які пронизує сердце гострим болем. Одна з них - 26 квітня 1986 року, коли над квітучим Поліссям здійнявся в нічне небо зловісний вогонь радіаційного вибуху. За постановою Президента України Петра Порошенка 2016 рік оголошено Роком вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС і пам'яті жертв Чорнобильської катастрофи.

З метою виховання в учнівської молоді почуття патріотизму, поваги до історичного минулого українського народу з 22 по 26 квітня в Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ ступенів заступником директора з виховної роботи Чупрун В.Л., педагогом-організатором Ауріте М.С., вчителем історії Габор Г.І. та класними керівниками проведені тематичні заходи:
загальнлшкільний єдиний урок «Наші земляки – учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС»; круглий стіл «Наслідки Чорнобильської трагедії»;  години спілкування з історії аварії на Чорнобильській АЕС «Тридцята палає весна»;  виставка видань творів, експозицій з архівних фото- і художніх матеріалів, що ілюструють події Чорнобильської трагедії .
 Ця катастрофа ще дуже довго буде відчуватися важким відлунням в наших серцях. Нехай мирний атом служить на благо людства.

 


 

 

Переглядів: 348 | Додав: terebleche | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]